Diakonie Západ - Pomoc má mnoho tváří

LJ_Rodičovská poradna_banner_240x80

Motor Open Plzeň Plaza 2016

25. 6. 10:00 — 26. 6. 17:00

A je to tady! 25. - 26. června roku 2016 proběhne třetí ročník Motor Open Plzeň Plaza! Jedná se o jediný NEKOMERČNÍ open air autosalon v ČR, jehož veškerý výtěžek je určený na obnovu vozového parku neziskové organizace a podporu svozu mentálně postižených klientů Diakonie Západ z jejich domovů do specializovaných zařízení! Co letos nabídne? Čtěte dál...

LJ_MOPP 2016_Plakát A3Třetí ročník bude ve znamení auto a moto shows!

Potvrdit můžeme kaskadérskou show na čtyřkolce v podání Richarda Mošny, gumy bude v neděli pálit David Cibulka ze Slidecars drift team, v sobotu budete moci obdivovat závodní speciály Škoda Felicia Patrika Hyšky a jeho rallycross teamu nebo nádherný vůz Subaru Impreza WRX STi týmu Duck Racing Subaru ČR (oba dny), nadchne vás bike i moto trial show Josefa Bigi Bigase a B flies ho doplní excelentním parkurovým vystoupením.

Třešničkou na dortu bude 7 metrů vysoký globus smrti, ve kterém vás bude na historických motocyklech bavit svou dechberoucí show Lukáš Hromádka!

Chybět nebudou ani upravené speciály, veteráni, představí se i několik klubů vybraných značek jako Jaguar Club Czech Republic, Watrburg Club, Alfa Romeo klub i fandové MX-5 a další. Poprvé bude vystavena i loď!

Tradičně se můžete těšit na atraktivní expozice regionálních prodejců nových vozů, motocyklů, čtyřkolek i motokár známých světových značek vhodně doplněné prezentacemi firem, organizací a lidí, kteří se kolem světa motorů "točí", ale i řady dalších.

Návštěvníky bude bavit bohatý doprovodný program zaměřený na představení novinek ve světě motorů včetně ukázek nejmodernějších technologií, speciální trenažery, ukázky záchranářů i hasičů, nebude chybět ani oblíbené stanoviště BESIP.

Děti se tentokrát mohou těšit na obří nafukovací atrakci, aktivní zónu se soutěží o sladké odměny připravenou pracovníky Diakonie Západ a dětskou zónu s rádiem Kiss Proton, které budou pro děti zdarma.

Dospělí se mohou tradičně těšit na soutěž pro návštěvníky o hodnotné ceny jako poukaz na plnou nádrž či zapůjčení vozu na víkend!

Chybět nebudou stanoviště služeb Diakonie Západ s prezentací poslání a činnosti pořádající organizace, prodejní stánek s výrobky klientů z našich Stacionářů a v rámci Motor Open Plzeň Plaza proběhne i tradiční sbírková akce s názvem Akce cihla..

Více o akci naleznete zde.

LJ_Banner na HP Terén_bb_675x115

NAZEV WEBU