Diakonie Západ - Pomoc má mnoho tváří

VSTUPTE

Motor Open Plzeň Plaza 2016

25. 6. 10:00 — 26. 6. 17:00

A je to tady! 25. - 26. června roku 2016 proběhne třetí ročník Motor Open Plzeň Plaza! Jedná se o jediný NEKOMERČNÍ open air autosalon v ČR, jehož veškerý výtěžek je určený na obnovu vozového parku neziskové organizace a podporu svozu mentálně postižených klientů Diakonie Západ z jejich domovů do specializovaných zařízení! Co letos nabídne? Čtěte dál...

Třetí ročník bude ve znamení auto a moto shows!

V jednání jsou stunt riding show, slidecars drift, monster truck, bike i moto trial show, zásah IZS atd. Chybět nebudou ani upravené speciály, veteráni a poprvé bude vystavena i loď!

Expozice prodejců motorových vozidel a plavidel!

Tradičně se můžete těšit na atraktivní expozice regionálních prodejců vozů, motocyklů, čtyřkolek i motokár známých světových značek vhodně doplněné prezentacemi firem, organizací a lidí, kteří se kolem světa motorů "točí".

Kvalitní doprovodný program!

Návštěvníky bude bavit bohatý doprovodný program zaměřený na představení novinek ve světě motorů včetně ukázek nejmodernějších technologií, speciální trenažery, ukázky policie, záchranářů i hasičů, oblíbené stanoviště BESIP atd.

Nadupaná dětská zóna!

Děti se tentokrát mohou těšit na obří nafukovací atrakce a kolotoče, které budou pro děti zdarma. Připravena bude soutěž pro návštěvníky o hodnotné ceny!

Prezentace služeb Diakonie Západ!

Chybět nebudou stanoviště služeb Diakonie Západ s netradičním programem ve speciální zóně...

Více o akci naleznete zde.

PomozteDetem_banner_ na web

NAZEV WEBU