Diakonie Západ - Pomoc má mnoho tváří

Transparentní účet

VSTUPTE

LJ_Rodičovská poradna_banner_240x80

V pěstounské rodině jsem doma - beseda v Dobřanech!

22. 3. 17:00 — 19:00

Problematika pěstounské péči a pomoc dětem v nepříznivé životní situaci jsou tématem besed z cyklu „V pěstounské rodině jsem doma“. Tentokrát beseda proběhne 22. března od 17:00 v Jednacím sále MKIS, náměstí T. G. Masaryka 5 v Dobřanech. Vstup zdarma!

Adite_beseda Dobřany 2016Besedy o pěstounství pořádají Diakonie Západ a LATUS pro rodinu o.p.s., jsou určeny všem, kdo se zajímají o situace dětí, které nemohou vyrůstat ve své původní rodině.

Na setkání budou diskutovat sociální pracovníci z oblasti náhradní rodinné péči i zkušení pěstouni, o radostech i starostech, které přijdou, když se člověk rozhodne jít těmto dětem vstříc na cestě zvané pěstounství. Dozvíte se, kdo se může stát pěstounem a co je třeba promyslet před přijetím dítěte do rodiny. Zeptat se můžete na cokoli dalšího.

LJ_Banner na HP Terén_bb_675x115

NAZEV WEBU