Diakonie Západ - Pomoc má mnoho tváří

LJ_Rodičovská poradna_banner_240x80

Jaro ve Stacionáři Človíček

25. 6. 2012

Když se nás někdo v létě ve Človíčku zeptá  co jsme dělali na jaře, tak jsme, myslím, připraveni a odpovíme mu.....

V průběhu března jsme jedenkrát týdně navštěvovali solnou jeskyni. Při tlumeném osvětlení, klidné hudbě a šplouchání vody jsme relaxovali v polohovacích pytlích. V příjemném a klidném prostředí se nám velice líbilo.

Při pracovních a výtvarných činnostech jsme se začali připravovat na Velikonoce. Vyráběli jsme různé velikonoční dekorace, aby bylo poznat, že jaro je už i u nás.

V rámci rehabilitace jsme začali využívat horkou novinku a to horkou doslova - lávové kameny. Jejich teplo při přikládání a masírování nám dělá moc dobře.

V sobotu 21.4. proběhla na vodním hradě Švihov módní přehlídka spojená s charitativní akcí. Vyráběli jsme na ni různé drobné dárkové předměty, hlavně sluníčka se nám mimořádně povedla.

V pátek 27. 4. jsme se začali připravovat na oslavu jara a pálení čarodějnic. Ve škole jsme s paní učitelkou vyráběli papírové čarodějnice – barvili jsme, stříhali, lepili, až byly čarodějnice hotové. V pondělí jsem pak namísto májky „ofáborkovali“ březovou větev a s čarodějnicemi se s radostí rozloučili.

LJ_Banner na HP Terén_bb_675x115

NAZEV WEBU