Diakonie Západ - Pomoc má mnoho tváří

Transparentní účet

VSTUPTE

LJ_Rodičovská poradna_banner_240x80

V Luženičkách opět zazní Nazdar Bazar!

7. 5. 2013

V kulturním sále v Luženičkách u Domažlic bude v příštím víkendu pořádně  rušno.

Pod záštitou Farního sboru ČCE v Domažlicích se zde uskuteční další ročník JARNÍHO CHARITATIVNÍHO BAZARU.

Nakupovat a podpořit budete moci v tomto termínu:

SOBOTA   11.05.2013     OD 9 – 18 HOD.

NEDĚLE   12.05.2013     OD 9 – 18 HOD.

PONDĚLÍ  13.05.2013    OD 9 – 16 HOD.

Na bazaru v Luženičkách si můžete pořídit dětské, dámské i pánské oděvy, bytový textil, obuv, hračky, nádobí, menší kousky nábytku... je toho opravdu hodně. Všechny věci pocházejí z různých sborů německé Luterské evangelické církve, ale také sborů Metodistické církve ve Freiburgu, Baptistické církve v Tuttlingen a dalších.

Výtěžek je rozdělen mezi organizace, které pomáhají lidem s jakýmkoliv omezením. Je nám ctí, že i Diakonie Západ patří mezi jednu z podporovaných organizací. V roce 2012 jsme tak mohli převzít částku 40 000,- Kč,  která byla určena pro potřeby Domova Radost.

Srdečně zve a těší se Vás Diakonie Západ a Bazar team.