Beauty Holiday na zámku

10. července 2018

Čas prázdnin nastal a je snad i pravidlem, že tento čas sebou nese spoustu zajímavých, nevšedních a nezapomenutelných zážitků. Klub Uličník se tohoto pravidla drží a na letní období připravuje spoustu akcí, které určitě uvedené zážitky nabízí.

Beauty Holiday na zámku
10. července 2018 - Beauty Holiday na zámku

Červenec je měsícem, kdy se v návaznosti na Klub Uličník pro děti a mládež uskuteční pětidenní pobytová akce pro mladé lidi ve věku 15-20 let z Poběžovicka a okolí. Její název „Beauty Holiday“ už napovídá, co se bude těchto pět dní odehrávat. Pro účastnice, ale i účastníky bude připraven atraktivní program se zaměřením na péči o zevnějšek, nové trendy ve stravování, přírodu a ekologii. Během pobytu proběhnou workshopy s profesionální kosmetičkou a kadeřnicí, dorazí i fotografka. Díky financování této akce z prostředků ESF budou mít všichni účastníci bezplatně zajištěno ubytování i celodenní stravu. Část stravování si ale budou moct také připravit samostatně a vyzkouší si třeba přípravu raw zákusků.
Červenou nití programu bude příroda, která se bude promítat jak do péče o sebe sama, ale také do doprovodných workshopů zaměřených na vztah člověka k přírodě a ekologii, které nebudou mít jen pasivní formu, ale také se vydáme uklidit část turistické stezky či okolí zámku. Jelikož jde o akci prázdninovou, kdy se má také odpočívat, tak v rámci pobytu nebude nouze ani o relaxační bloky.
Nejdůležitější informací nyní je - kdy, kde a s kým a tak vězte:
KDY: 23. – 27. 7. 2018
KDE: Zámek v Trhanově
S KÝM: Zuzka a Ondra z Klubu Uličník,
ale také Ty a Tvoje kamarádky a kamarádi 
Jak již bylo uvedeno výše, pobytová akce je zdarma pro účastníky, kteří jsou ve věku 15 – 20 let a mají trvalé bydliště či osobní vazbu na svazek obcí Poběžovicko (Poběžovice, Hostouň, Bělá a okolní obce). Realizace je financována z projektu ULIČNÍK PRO POBĚŽOVICKO – KLUB PRO DĚTI A MLÁDEŽ hrazeného z prostředků ESF. Účastníci si hradí dopravu do místa konání nebo do Domažlic, odkud bude vyjíždět tým pracovníků, a cestu zpět.
Přihlášky jsou k dispozici u pracovníků Klubu Uličník. Bližší informace lze získat od organizátorů akce Zuzky Kuželkové a Ondry Nebehaje na e-mailu: klub.ulicnik@diakoniezapad.cz nebo na tel. 730 841 342. Těšíme se na společné zážitky.

beauty holiday plakát