Kurz přežití s Klubem Uličník pro děti a mládež

7. května 2018

Klub Uličník pro děti a mládež bude již brzy pořádat víkendový kurz přežití pro mládež ve věku 15-20 let. Tato akce proběhne za každého počasí v pátek a sobotu 18. - 19. 5. 2018 v údolí mezi Maxovem a Spálencem na Domažlicku.

Kurz přežití s Uličníkem
7. května 2018 - Kurz přežití s Klubem Uličník pro děti a mládež

V rámci akce se účastníci pod vedením odborného lektora naučí, jak se zachovat v extrémních situacích v přírodě, ve které nejsou žádné známky civilizace. Osvojí si skutečné základy, které jim umožní „vzít rozum do hrsti", pokud se ocitnou v neočekávané rizikové situaci. Součástí je praktická ukázka přežití ve volné přírodě, opatření si potravy a vody, psychologie přežití, rozdělávání ohně (všemi dostupnými způsoby), orientace v terénu, stavba přístřeší ad.
Kurz je zdarma pro účastníky, kteří jsou ve věku 15 – 20 let a mají trvalé bydliště či osobní vazbu na svazek obcí Poběžovicko - realizace je financována z projektu ULIČNÍK PRO POBĚŽOVICKO – KLUB PRO DĚTI A MLÁDEŽ hrazeného z prostředků ESF.
Přihlášky zájemci obdrží od pracovníků Klubu Uličník pro děti a mládež. Bližší informace lze nalézt na webových stránkách www.outdoorsurvival.cz nebo přímo od koordinátorky Klubu – Elišky Kolářové, DiS., na e-mailu: klub.ulicnik@diakoniezapad.cz a tel. 730 841 342.

Těšíme se na společné zážitky.