Radosti ve Stacionáři Klatovy

12. dubna 2018

Chtěli bychom se s Vámi podělit o naše společné radosti, které prožíváme v našem Stacionáři Klatovy.

Radosti ve Stacionáři Klatovy
12. dubna 2018 - Radosti ve Stacionáři Klatovy

Rok 2018 nám přináší samé pozitivní věci. První takovou bylo zakoupení karaoke, které se skládá ze dvou mikrofonů a reproduktoru, takže si dokážete představit, jak se zdi našeho stacionáře otřásají v základech, když s klienty zpíváme jednu píseň za druhou. Ani jsme nečekali, že nás všechny hudba tak pohltí. Velkou zásluhu na tom má naše nová vedoucí Iveta Koutná, která zpívá i když mluví. Iveta taky úžasně hraje na klavír, a tak každé úterý máme společné muzicírování, které si moc užíváme.

Také jsme velice pyšni na výrobu svíček, která je týmovou záležitostí nás všech. Někdo dělá svíčky, ostatní malují šťítky a další přidá ruku k balení a krásná dárková svíčka je na světě.

Abychom nepsaly jen o materiálních věcech. Máme za sebou, za těch pár prvních měsíců, spoustu vzpomínek a zážitků. Společně jsme vyrazili na výlet do Sušice, kde jsme navštívili muzeum, prošli si město a dali si oběd v restauraci. Další výletní zastávkou byla Matějská pouť, která se letos, i přes nepříznivé počasí, opravdu vydařila. Břicho od smíchu nás bolelo ještě týden poté. V Klatovech jsme navštívili místní pivnici a také nesmíme zapomenout na Velikonoční bohoslužbu v Korandově sboru v Plzni, která byla jako každým rokem velice příjemná. Už teď se těšíme co nás v následujících měsících čeká za společné zážitky.

S přáním slunečných jarních dnů pro Vás všechny Lucie Horáčková