Od listopadu běží naše informační kampaň #kdyznejblizinestaci. Jsme rádi, že vás zaujala a chcete se o ní dozvědět více...

Na zastávkách, v tramvajích plzeňské MHD i na Facebooku může váš pohled ulpět na zasmušilých tvářích žen, mužů, seniorů, ale i teenagerů. Lidé na speciálně vytvořených vizuálech mají upozornit na skutečnost, že existují problémy, které s rodinou ani přáteli řešit prostě nelze nebo nestačí. Zároveň nabízí okamžitou odbornou pomoc u nás v krizovém centru Plus v Prokopově 25 v Plzni.

Díky letošním průzkumům v ulicích Plzně jsme si potvrdili nepříjemný fakt, že více než 90 % lidí o existenci a lokalizaci Plusu vůbec neví. Stejně tak má mnoho lidí krizová centra obecně spojená např. s drogovými harm reduction službami nebo pomocí obětem povodní či jiných katastrof a tak je ani nenapadne vyhledat naše služby v daleko "prozaičtějších" situacích, a to při psychické nepohodě či v osobní krizi. A to chceme naší kampaní změnit!

Nebojte se nás kontaktovat, ať už se necítíte nejlíp nebo nám chcete s kampaní pomoci.

Za podporu kampaně #kdyznejblizsinestaci již nyní děkujeme: Ministerstvu práce a sociálních věcí, Plzeňskému kraji, městu Plzeň, Lesům ČR a fundraisingové kampani Voda pomáhá, týmu Rozběháme Česko a společnosti Euro nova & partners spol. s r.o. za zvýhodněný pronájem reklamních ploch.

Kontaktní osoby kampaně:
Mgr. Lukáš Eisenvort, vedoucí služeb krizové pomoci a primární prevence, mobil: +420 603 544 028, e-mail: lukas.eisenvort@diakonie.cz