Benefiční turnaj Fotbal pro radost ve Zruči se i po třetí povedl!

7. října 2016

V neděli 2. 10. 2016 se ve sportovním areálu TJ Zruč odehrál třetí ročník benefičního turnaje Fotbal pro radost. Utkalo se v něm sedm týmů ve více než deseti utkáních, v nichž padlo přes 70 gólů. Turnaj sledovalo zhruba 100 diváků a celkový výtěžek se vyšplhal na 23 565 Kč, využit bude na podporu aktivit pro vyhledávání pěstounů a péči o děti v pěstounských rodinách prostřednictvím služby Adite pro náhradní rodiny, kterou provozuje Diakonie Západ.

Benefiční turnaj Fotbal pro radost ve Zruči se i po třetí povedl!
7. října 2016 - Benefiční turnaj Fotbal pro radost ve Zruči se i po třetí povedl!

Benefiční turnaj odstartoval v 9:30 zápasy ve dvou základních skupinách, do kterých bylo rozděleno sedm týmů (skupina A 4 týmy, skupina B 3 týmy), a to jak ryze mužských, tak i smíšených. Celkem si zahrálo více než 50 hráčů a hráček. Vítězem skupiny A se stal výběr High Security, skupinu B jednoznačně opanoval nováček turnaje, tým Rozběháme Česko, který nakonec celý turnaj s přehledem vyhrál. Tým pořádající Diakonie Západ získal „bramborovou“ medaili.

Návštěvníky na akci mimo vlastní sportovní zážitek přitáhlo i dobré pivo Purkmistr. Během turnaje diváci obdivovali vozy Mazda a Hyundai od společnosti Aspekta. Před semifinálovými a finálovými zápasy pak vystoupily Maršálky Plzeň a třešničkou na dortu bylo speciální vystoupení rodičů mažoretek, ve kterém nechyběla ani ředitelka Diakonie Západ Lucie Petříčková.

Celá akce proběhla pod záštitou starosty obce Zruč-Senec, za podpory níže uvedených subjektů: Obec Zruč-Senec, TJ Zruč, Aspekta, Hornbach Plzeň, OttoBock, High Security, Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra, Pivovarský dvůr Purkmistr, Rosa computers, Euroverlag, CineStar Plzeň, Osa partner.

Diakonie Západ ještě jednou děkuje všem výše uvedeným podporovatelům, hráčům jednotlivých týmů, všem divákům a těší se na příští ročník benefičního turnaje Fotbal pro radost!

Konečné pořadí týmů na třetím ročníku benefičního turnaje Fotbal pro radost:

1. Rozběháme Česko (Sk. B)

2. High Security (Sk. A)

3. Hornbach Plzeň (Sk. A)

4. Radostný tým Diakonie Západ (Sk. B)

5. Purkmistr (Sk. A)

6. Cinestar Plzeň (Sk. A)

7. Billa Přeštice (Sk. B)

Fotoreport naleznete na naší facebookové stránce.

Kontakty:

Mgr. Libor Janíček