Expodom.sk posílá party stan Diakonii Západ!

5. října 2021

"Kdo má dům, tak bydlí, kdo má stan, tak je vidět." Tento citát nyní můžeme v Diakonii Západ podepsat.

Expodom.sk posílá party stan Diakonii Západ!
5. října 2021 - Expodom.sk posílá party stan Diakonii Západ!

Letošní rok je pro Diakonii Západ rokem spolupráce s novými podporovateli a dárci. Jedním z našich nových partnerů se stává společnost Expodům.cz, která se na Slovensku i v České republice věnuje prodeji rychlerozkládacích stanů rozličných barev i velikostí. Prodeji se věnují už několik let a celkem poslali mezi zákazníky něco přes 5000 stanů, a to už je nějaké číslo!

A právě jeden z jimi nabízených stanů rozšíří diakonickou výbavu pro realizaci vzdělávacích, prezentačních i benefičních akcí, příkladem může být například květnový Den pro rodinu či zářijový Týden nízkoprahových klubů. V rámci spolupráce v místech působení našich služeb se také přidáváme k akcím jiných pořadatelů, kterými jsou obce, města, školy, ale také různé spolky a sdružení.

S novým stanem v diakonicky modré barvě a velikosti 3 x 4,5 metru budeme na takovýchto akcích nepřehlédnutelní, což nám pomůže rozšířit okruh naší pomoci mezi co největší množství lidí. Pokud nás tedy potkáte, určitě se nás nebojte navštívit. Ve stanu najdete nejen ochranu před případným deštěm, větrem či sluncem, ale najdete zde hlavně naše fajn pracovníky se spoustou informací a materiálů, nouze nebude jistě ani o zábavu a příjemné povídání.

Velké poděkování tak patří společnosti Expodom.sk, díky kterým bude setkávání blíž.

expodom