2. října 2019

V neděli 29. září se ve sportovním areálu TJ Zruč sešlo osm týmů, aby se utkali ve fotbalových kláních benefičního turnaje Fotbal pro radost. Zápasy hrané ve dvou souběžných skupinách určily finální pořadí. První místo neušlo domácím a pohár tedy zůstává v TJ Zruč. Na stupních vítězů je doplnily týmy Borčák a Vodárna Plzeň. Výsledné pořadí však v tento den nehrálo nejdůležitější roli.

2. října 2019 - Fotbal pro radost po dvouleté pauze opět pomáhal lidem s poruchou autistického spektra

Díky nadšení všech zúčastněných a podpoře společností Pivovar Purkmistr, Pekařství Malinová, Ottobock a TJ Zruč putuje 11 835 korun na zajištění dofinancování aktuální rekonstrukce hlavní budovy Domova Radost, která poskytuje domov 11 lidem s poruchou autistického spektra a mentálním postižením.

Pevně věříme, že se nám podařilo po dvouleté pauze navázat na tradici pořádání Fotbalu pro radost v předchozích letech. Naprostá spokojenost a pozitivní ohlasy mezi týmy nám dávají velkou naději, že se za rok  ve Zruči opět sejdeme k úvodnímu výkopu.

2_DSC_4721