Jubilata bude poskytovat své služby také na území města Nýřany.

3. prosince 2018

Pečovatelská služba Jubilata pro osoby potřebující péči poskytuje v současné době své služby na Dobřansku a Merklínsku, kde se ročně postará zhruba o 170 seniorů, lidí s postižením nebo dlouhodobým onemocněním.
Od 1. ledna 2019 bude Jubilata poskytovat své služby také na území města Nýřany.

Jubilata v Nýřanech
3. prosince 2018 - Jubilata bude poskytovat své služby také na území města Nýřany.

Jubilata je tu pro všechny ty, kteří vzhledem ke svému vysokému věku, zdravotnímu postižení nebo dlouhodobému onemocnění potřebují podporu a péči, a zároveň chtějí žít ve svém domově důstojně a bezpečně. Náš přístup ke každému z klientů je rovnocenný, partnerský a taktní - jde nám o to, aby klienti v průběhu poskytované služby cítili, že jsou vnímáni s respektem a úctou.

Co nabízíme:
• Pomůžeme s osobní hygienou.
• Dovezeme oběd nebo pomůžeme s přípravou jídla.
• Nakoupíme.
• Pomůžeme s úklidem, s praním a žehlením prádla.
• Doprovodíme k lékaři či na úřady.
Nabízíme také doplňkové služby – dohled, podporu při dodržování léčebného režimu, dopravu služebním vozidlem (například k lékaři, na úřad) K dispozici je také bezplatné základní sociální poradenství (informace o Vašich právech a nárocích, pomoc při vyplnění žádostí, kontakty na další místa pomoci)

Kde a kdy budeme službu poskytovat?
• V domácnostech klientů a jejich blízkém okolí.
• Na území města Nýřany (včetně Kamenného Újezdu a Doubravy).
• Ve všedních dnech od 7:00 do 15:00 hodin.

Jaký je způsob úhrady za služby?
Podle platného ceníku služby – rozpisu úhrad, který je k nahlédnutí u koordinátora služby nebo na stránkách www.diakoniezapad.cz

Pokud máte zájem dozvědět se o našich službách více, anebo jste ukončili smlouvu o poskytování pečovatelské služby s CPOS Město Touškov, ozvěte se nám v průběhu měsíců listopad až prosinec na telefonní číslo 730 162 185.

Pokud máte zájem pracovat v pečovatelské službě, kontaktujte vedoucí služby na telefonním čísle 736 527 156.

Bc. Jitka Čechová Jubilata pro osoby potřebující péči
Vedoucí terénních služeb pro seniory Benešova třída 292, 330 23 Nýřany