Parní generátory v Jubilatě

25. října 2021

Ne jeden, ale hned tři parní generátory pro pečovatelskou službu Jubilata

NE JEDEN, ALE HNED TŘI PARNÍ GENERÁTORY PRO PEČOVATELSKOU SLUŽBU JUBILATA
25. října 2021 - Parní generátory v Jubilatě

V pečovatelské službě Jubilata se dějí zázraky doslova na počkání. V dubnu 2021 jsme vyslovili přání získat pro naše pečovatelky parní generátor. Chtěli jsme, aby se u žehlení tolik nenadřely, aby jim to šlo od ruky a čas ušetřený na žehlení mohly vyměnit třeba za trávení příjemných chvilek s klienty při vaření nebo u kávy. Na jeden generátor se nám s podporou příznivců Jubilaty podařilo vybrat peníze ve veřejné sbírce. Ještě jednou děkujeme všem za přispění!

Slavnostně zakoupený generátor Tefal putoval na pobočku Nýřan. Pečovatelky nadšeně rozbalovaly krabici, zkoušely, co stroj dokáže a po pár týdnech se přesvědčily, že parní generátor je přesně to, co pro svoji službu potřebují.

Parní generátor 2

Jelikož ale službu Jubilata máme ve více lokalitách, bylo nám trochu líto, že pečovatelky v Dobřanech, Merklíně a Tlučné si generátoru příliš neužijí. Nicméně peníze se vybraly jen na jeden kus a v rozpočtu jsme peníze na další stroje neměli.

A teď zpět k začátku tohoto článku – zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. To je to, co v Jubilatě právě zažíváme.

Během toho, co se v Nýřanech učily pečovatelky s generátorem správně zacházet, se nám ozvala produktová manažerka Tefalu, aby zjistila, jestli se nám podařilo pořídit generátor, který jsme si přáli. Nadšeně jsme vysvětlovali, že jeden už máme a posmutněle konstatovali, že by se nám ideálně hodily ještě další dva.

V Tefalu vzali naši žádost v potaz, zvážili možnosti darování a my nyní máme k dispozici další dva parní generátory pro pečovatelskou službu v Dobřanech a v Tlučné. Na těchto pobočkách jsou pečovatelky podobně vytížené a parní generátor jim ušetří spoustu práce.

Čekali byste v historce o parním generátoru takový zvrat? My ani náhodou. Občas proste stačí, aby byl na druhé straně člověk na správném místě.

Posíláme tímto velký DÍK do Tefalu za velkou podporu a za srdce a žehličku na pravém místě! Radost střídá nadšení a my se jen těšíme z toho, že jsou mezi námi firmy, které podporují neziskové projekty ve svém okolí.

Chtěli byste ve vaší firmě podporovat neziskový projekt, ale nevíte, kde začít a jak na to? Máte v hlavě nápad, jak podpořit děti, seniory nebo třeba osoby s postižením, ale nevíte na koho se obrátit? Cítíte chuť pomáhat, chcete zapojit i vaše zaměstnance, ale nevíte, jak vaši dobrou vůli zrealizovat?

Obraťte se na nás! Společně najdeme cestu.