Poradna pomáhá s registrací na očkování

21. ledna 2021

Jistě všichni zaznamenali možnost zaregistrovat se k dobrovolnému očkování proti COVID-19. Možnost platí prozatím pouze pro seniory nad 80 let, což s sebou logicky může přinášet problémy. Vzhledem k tomu, že tyto osoby ve většině případů neumí s počítačem ani chytrým telefonem a povětšinou nemají ani přístup k internetu, špatně vidí nebo mají jakákoliv jiná omezení, která jim brání ve zdárném vyplnění formuláře, naše Poradna pro občany v nesnázích nabídla těmto lidem pomocnou ruku.

Poradna pomáhá s registrací na očkování
21. ledna 2021 - Poradna pomáhá s registrací na očkování

Informace o pomoci byla rozeslána jak do médií (Rokycanský a Klatovský DENÍK), tak praktickým lékařům. Diakonie Západ se připojuje v šíření povědomí o této pomoci a nabízí všem seniorům, kteří s vyplněním potřebují poskytnout součinnost, aby neváhali a obrátili se na naši Poradnu.

V Klatovech rádi pomůžeme vždy ve středu a ve čtvrtek 8:30–12:00 a 13:00–15:30, volat můžete na telefonní číslo +420 734 393 161. V Rokycanech se můžete objednat na tel. čísle +420 775 720 492, a to ve standardní provozní době místní pobočky Poradny.

Společně to zvládneme!