Děkujeme všem našim podporovatelům za to, že díky nim můžeme pomáhat a řešit zajímavé projekty!

Logo EU OPZ_360x360

Služba Domov pro osoby s postižením je podpořena v rámci projektu PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2016 - 2019, který je spolufinancován Evropskou unií.

eu revitalizace Domov Radost

Projekt REVITALIZACE DOMOVA RADOST PRO OSOBY S POSTIŽENÍM V MERKLÍNĚ

je spolufinancován Evropskou unií. Realizace projektu řeší komplexně revitalizaci centrální budovy Domova Radost v Merklíně u Přeštic, v níž poskytujeme pobytové služby osobám se zdravotním postižením a autismem. Cílem je vytvořit zázemí pro kvalitní poskytování sociálních služeb a podpořit inkluzi osob s postiženým.

loga web 360x360_mensi 01

Služba Domov pro osoby s postižením je podpořen v dotačním programu B pro rok 2017.

loga web 360x360_mensi 07

Plzeňský kraj rovněž poskytuje účelovou dotaci na zabezpečení zdravotní péče pro klienty v Domově Radost v Merklíně.

loga web 360x360_mensi 04

Služba Domov pro osoby s postižením je finančně podpořena Statutárním městem Plzeň prostřednictvím Odboru sociálních služeb.

loga web 360x360_mensi 03

Služba Domov pro osoby s postižením je finančně podpořena Statutárním městem Plzeň prostřednictvím Odboru sociálních služeb.

loga web 360x360_mensi 012

Služba Domov pro osoby s postižením je v roce 2018 a 2017 finančně podpořena městem Dobřany.

loga web 360x360_mensi 055

Nadace ČEZ v roce 2018 poskytla nadační příspěvek na nákup potřebného vybavení do Domova Radost v rámci projektu "Pomoc pro Domov Radost".

Dále děkujeme za podporu: Jihočeskému kraji, Městské části Praha 13 a Praha 7, Nadaci Charty 77 - Konto Bariéry, Lesům ČR a Diakonii ČCE (interní granty). Dále obcím: Mělnické Vtelno, Chvalšiny, Černuc, Opolany, Otěšice, Roupov, Tymákov a městu Starý Plzenec. Za podporu opravdu moc děkujeme!

Pokud Vás naše služby zaujaly, podpořte naše aktivity např. zasláním jakékoli finanční částky na náš účet: 9339 9339 / 0800 pod variabilním symbolem 03. Pokud chcete vědět více o možnostech spolupráce či podpory, klikněte zde.