Služba Můj 1+0 pro osoby s postižením poskytuje své služby na území města Přeštice, mohou ji ovšem využít lidé z celého Plzeňského kraje.

Chráněná bydlení naleznete v těchto lokalitách: Přeštice.

Můj 1+0 pro osoby s postižením Přeštice
Působnost: Přeštice
Cílová skupina: Osoby s mentálním postižením a osoby s jiným zdravotním postižením (osoby s diagnózou autismus) ve věku 18 – 64 let.
Kapacita: 12 osob
Adresa: Třída 1.Máje 525 a Husova 1043, 334 01 Přeštice
Mobil: +420 734 288 957
E-mail: muj@diakoniezapad.cz
Koordinátor zařízení: RNDr. Iva Náprstková, Ph.D.
Provozní doba: Pondělí: 8:00 – 19:00, Úterý: 8:00 – 19:00, Středa: 8:00 – 19:00, Čtvrtek: 8:00 – 19:00, Pátek: 8:00 – 19:00, Sobota: 9:30 - 18:00, Neděle a svátky: 9:30 - 18:00.

V čase mezi 19:00 - 8:00, respektive mezi 18:00 - 9:30 mají uživatelé možnost vyžádat si pomoc nebo podporu na pohotovostním telefonním čísle 773 683 199.

Služba je poskytována celoročně.

Dům - Tř. 1. máje 525
Dvoupatrový dům s půdní vestavbou, zahrada s malým domkem k technickým účelům. Jedná se o řadový dům nedaleko centra města. Chráněné bydlení je určeno pro osoby s mentálním postižením a osoby s jiným zdravotním postižením (osoby s diagnózou autismus) ve věku 18 – 64 let. Posláním služby je poskytnout lidem s mentálním postižením nebo autismem pomoc pro život ve společnosti a vlastní prostor pod společnou střechou. Dům je rozdělen na tři samostatné bytové jednotky. Klienti si své pokoje zařizují vlastním nábytkem, podle jejich představ, potřeb a rozhodnutí.

Byt 2+1 - Husova 1043
Byt o velikosti 2 + 1, k bytu náleží sklepní malý prostor. Jedná se o panelový dům v centru města. Chráněné bydlení v bytě 2 + 1 je určeno pro 2 až 3 osoby s mentálním postižením a osoby s jiným zdravotním postižením (osoby s diagnózou autismus) ve věku 18 – 64 let, kteří zde mohou nalézt domov pro život ve společnosti a vlastní prostor pod společnou střechou. Chráněné bydlení je poskytováno v bytě formou individuálního bydlení. Byt je rozdělen na dva pokoje a kuchyň, včetně WC a koupelny. Klienti si své pokoje zařizují vlastním nábytkem, podle jejich představ, potřeb a rozhodnutí.