Mít svůj vlastní život

Kristýna má svůj životní sen, bydlet ve svém bytě, mít svoji domácnost, chodit do práce. Pro mnohé z nás by to byl úplně obyčejný život, ale pro Kristýnu to znamená „mít svůj vlastní život“. Mít domov, o který se dokáže sama postarat a vydělat si svoje peníze, se kterými bude s asistencí pracovníků chráněného bydlení hospodařit. Během svého pobytu v Můj 1+0 pro osoby s postižením se naučila samostatně vařit, prát, vyznat se v péči o domácnost, sama si nakoupit jídlo a další potřebné věci. V červnu ukončí závěrečnou zkouškou dvouletou Praktickou školu v Merklíně a nastoupí do práce. Z výplaty pak bude moci hradit nájem v bytě. Potřebuje pomoci ale s vybavením bytu, protože až doteď bydlela jen v dětském domově nebo ve chráněném bydlení a nemá vůbec nic kromě osobních věcí.

Pomozte nám společně s Kristýnou vybavit malý byt nábytkem, ledničkou a pračkou a splnit jí sen o samostatném bydlení. Dary můžete zasílat na transperntní účet č. 9099090309/0800 VS 22.

Kristýnu  můžete rovněž podpořit v rámci sbírkového týdne kampaně VODA POMÁHÁ. Vodu, která pomáhá, si budete moci zakoupit v půllitrových lahvích na Masarykově náměstí a v ulicích Přeštic ve středu 29. května od 9 do 17 hodin.Kristýna foto

Děkujeme!!!