Služba Plus pro lidi v krizové situaci poskytuje své služby na území Plzeňského kraje.

Ambulanci naleznete ve městě Plzeň.

Plus pro lidi v krizové situaci Plzeň
Působnost: Plzeň a okolí
Adresa: Prokopova 25, 301 00, Plzeň
Mobil: +420 733 414 421
E-mail: plus.plzen@diakoniezapad.cz
Sociální sítě: Facebook
Koordinátor zařízení: Mgr. Věra Králová (od 1. 1. 2018)
Provozní doba: Pondělí 9:00 – 19:00, Úterý 9:00 – 16:30, Středa 9:00 – 16:30, Čtvrtek 12:00 – 19:00, Pátek 9:00 – 16:00.

Naše zřízení Plus pro lidi v krizové situaci se nachází na adrese Prokopova 25 v Plzni.  Při příchodu k nám je třeba zazvonit na označený zvonek PLUS, po odzvonění projít krátkou domovní chodbou ke dveřím krizového centra. Přímo v zařízení jsou k dispozici dvě oddělené konzultační místnosti a čekárna. Místnosti jsou vybaveny pohodlnými křesly. Je počítáno i s konzultací více členů, např. rodiny, tudíž je zajištěn i dostatek míst k sezení. Jedna z konzultačních místností disponuje i dětským koutkem, kde jsou hračky, pastelky, dětské knížky apod. Samozřejmostí je dostupnost sociálního zařízení, možnost dostat zdarma vodu, teplý nápoj či v případě potřeby i deku na zahřátí.

Naše služba funguje i terénní formou v Plzeňském kraji:

Plus pro lidi v krizové situaci - Terén
Působnost: Plzeňský kraj
Adresa: Prokopova 25, 301 00, Plzeň
Mobil: +420 605 232 116
E-mail: plus.kraj@diakoniezapad.cz

Provozní doba: Pondělí - Pátek 8.00 – 16:00 hodin

Terénní krizovou pomoc poskytujeme v předem dojednanou dobu či okamžitě (mimo prostory ambulance) dle aktuální kapacity služby (vytížení pracovníků). Službu lze dojednat na základě osobního setkání, telefonického nebo emailového objednání. Více informací o Terénní formě naleznete v příloze ke stažení zde: Popis terénní formy služby Plus.docx

V případě, že nás nezastihnete osobně nebo telefonicky v otevírací době zařízení Plus, můžete se obrátit na pomoc po telefonu "Linku důvěry Ledovec" nebo na NONSTOP službu Terénní krizové pomoci, kterou poskytuje Diecézní charita Plzeň na lince 777 167 004.