Děkujeme všem našim podporovatelům za to, že díky nim můžeme pomáhat a řešit zajímavé projekty!

eu revitalizace Domov Radost

Služba Stacionář pro osoby s postižením je podpořena projektem „Revitalizace objektu v Kostelní ul. v Merklíně pro sociální služby Plamínek a Jubilata“ registrován pod číslem CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0011764 je zaměřen na stavební úpravy budovy, které směřují k zajištění BEZBARIÉROVOSTI.

Cílem je vytvořit komfortní a bezbariérové zázemí pro poskytování kvalitních sociálních služeb denního Stacionáře Plamínek pro osoby s postižením a pečovatelské služby Jubilata pro osoby potřebující péči v Kostelní ulici č. 9 v Merklíně u Přeštic. Projektový záměr bude naplněn realizací komplexní revitalizace budovy, která zahrnuje vytvoření bezbariérového přístupu do všech prostor budovy, vybudování přístavby výtahu pro bezbariérový přesun klientů mezi jednotlivými podlažími, dispoziční úpravy interiéru a úprava prostor koupelen a toalet.

Výsledkem bude bezbariérová budova umožňující využívání sociálních služeb i osobám s výraznějším hendikepem v oblasti vlastní mobility a sebeobsluhy, zvýší se soběstačnost klientů a sníží se riziko sociálního vyloučení uživatelů služeb.

Na projekt Revitalizace objektu v Kostelní ul. v Merklíně pro sociální služby Stacionář Plamínek pro osoby s postižením a Jubilata pro osoby potřebující péči je poskytnuta finanční podpora z Evropské unie.

loga web 360x360_mensi 01

Služba Stacionář pro osoby s postižením je podpořena Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR.

loga web 360x360_mensi 07

Služba Stacionář pro osoby s postižením je podpořena Plzeňským krajem.
Plzeňský kraj rovněž poskytuje účelovou dotaci na dopravu uživatelů do denních Stacionářů Korálek a Plamínek.

loga web 360x360_mensi 04

Služba Stacionář pro osoby s postižením je finančně podpořena Statutárním městem Plzeň prostřednictvím Odboru sociálních služeb.

loga web 360x360_mensi 03

Mecin_logo_znak

Provozní činnost sociálních služeb Denní stacionář Plamínek a Denní stacionář Korálek je finančně podpořena městem Měčín.

třemošná Znak_mesta_pruhledny (2)

Stacionář Človíček pro osoby s postižením je v roce 2019 podpořen finanční dotací města Třemošná.

PD_trojlogo_barevne_ctverec

Stacionář Človíček pro osoby s postižením je v roce 2019 a 2020 podpořen sbírkovým projektem Pomozte dětem.
Finanční dotace je konkrétně postkytnuta pro projekt Židle pro Terezku.

loga web 360x360_mensi 037

Výbor Dobré vůle Nadace Olgy Havlové podpořil denní stacionář Človíček v projektu „Židle pro Terezku“.

Město Plasy

Město Plasy podpořilo Stacionář Človíček - program pro mládež a dospělé.
360x360 obec tlučná

Stacionář Človíček pro osoby s postižením byl v roce 2018 podpořen finanční dotací Obce Tlučná.

Znak_obce_Dýšina

Stacionář Človíček pro osoby s postižením byl v roce 2018, 2019 a 2020 podpořen finanční dotací Obce Dýšina.

Dále děkujeme za podporu: Obci Holýšov za podporu Stacionáře Korálek, Obci Bolešiny,  a městu Klatovy za podporu Stacionáře Kvítek, městu Nalžovské Hory za podporu Stacionáře Kvítek, obci Šťáhlavy za podporu Stacionáře Človíček, městu Švihov, Ester Kočičkové a Lubomírovi Nohavicovi, Stanislavu Oppenheimerovi.

Za podporu opravdu moc děkujeme!

Pokud Vás naše služby zaujaly, podpořte naše aktivity např. zasláním jakékoli finanční částky na náš účet: 9339 9339 / 0800 pod variabilním symbolem 16 (Stacionář Človíček), 18 (Stacionář Kvítek), 19 (Stacionář Korálek) a 14 (Stacionář Plamínek). Pokud chcete vědět více o možnostech spolupráce či podpory, klikněte zde.