Charitativní běh pro Diakonii Západ

Image
Charitativní běh pro Diakonii Západ
Pomozte dětem v pěstounských rodinách
07/03/2024

S blížícím se jarem máme pro Vás výzvu: zvedněte se z gauče, nazujte tenisky a zapojte se do dobročinného běhu.

Nemusíte trénovat 3x týdně ani být šlachovitý sportovec. Pokud ujdete 1,2 km nebo zaběhnete 4km v jakémkoliv tempu a chcete pomoci dětem, které si prošly silným traumatem odebrání z původní rodiny, je to akce přímo pro Vás!

Charitativní běh pro Diakonii Západ

 

Ve středu 10. dubna v podvečer se sejdeme na Božkovském ostrově v Plzni a společně poběžíme pro pomoc dětem. 
Budou připraveny 2 trasy: 1,2 km pro děti, chodce, rodiče s kočárky a 4 km pro ty, kdo se nebojí běhu. 
Program pro děti i dospělé včetně možné registrace na místě začne 17:30, v 17:55 se společně rozcvičíme a v 18:00 vybíháme
Čas na trati nebude organizovaně měřen, hlavním cílem není závodění, ale radost z pohybu, ze společenství, pomoci potřebným.

>>> REGISTRACE ZDE <<<

Nehodí-li se vám termín či místo běhu, zapojte se virtuálně
Vyražte kdykoliv a kdekoliv od 8. do 14. dubna
Zvolte si libovolný způsob pohybu, např. chůzi, běh, kolo, brusle nebo jízdu na vozíku, založte si profil na webu a zdolejte 5 km. Pak už jen aktivitu z hodinek či apky nahrajete do profilu.
 
Startovným ve výši 200 Kč přispějete na terapeutické pobyty dětí z náhradní rodinné péče. Jsou to děti, které ze strany svých biologických rodin zažily především nezájem, zanedbání péče, mnohdy i týrání či zneužívání. Jejich dětské duše jsou natolik zraněné, že bez odborné péče je prožité trauma poznamená na celý život. A právě účastí na běhu přispějete na terapeutické víkendové pobyty a letní tábory, které jsou zacílené na práci s emocemi, posílení sebevědomí dětí a sdílení s vrstevníky v podobné životní situaci. 

Pobyty pořádá Adite pro náhradní rodiny Diakonie Západ, která doprovází pěstounské rodiny při vytváření bezpečného a harmonického prostředí pro zdravý vývoj dětí. 

Akci pro Diakonii Západ zajišťuje organizace Rozběháme Česko. Děkujeme za podporu profíkům!

Přizvěte své přátele, kolegy, vezměte celou rodinu. Těšíme se na všechny běžce, chodce a jezdce!

>>> REGISTRACE ZDE <<<